Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do bytu bez povolení

CHOMUTOV - Vykradli čtyři auta, Majitel měl štěstí.... 

Do bytu bez povolení
Podezření z trestného činu porušování domovní svobody si převzal 27letý muž z Loun. Zazvonil na dveře do bytu v ulici Spořická a po otevření vešel bez povolení dovnitř. Na výzvu k opuštění bytu nereagoval a požadoval vydání věcí. Po zamítavé odpovědi ženu fyzicky napadl a byt opustil. Okolnosti případu nadále vyšetřují chomutovští policisté.
 
Vykradli čtyři auta
Dva mladíci z okresního města ve věku 15 a19 let vnikli na sídlišti Kamenný vrch do čtyř zaparkovaných vozidel. Odcizili autorádia, žárovky, autobaterii a další věci. Majitelé vyčíslili celkovou škodu na téměř 23 tisíc korun. Na oba podezřelé čeká obvinění z krádeže a poškození cizí věci. Vyšetřují chomutovští policisté.
 
Majitel měl štěstí
U domu v ulici Přemyslova v Chomutově odcizil neznámý zloděj zaparkovaný osobní automobil Škoda Octávia v hodnotě 180 tisíc korun. Majitel měl tentokrát štěstí, vozidlo bylo zanedlouho nalezeno v pořádku odstavené na silnici l/13. Po pachateli bylo vyhlášeno pátrání, krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Pil a boural
Policisté vyšetřovali dopravní nehodu, ke které došla na silnici l/13 poblíž odbočky k Zooparku v Chomutově. V nočních hodinách tudy projížděl s vozidlem Peugeot Boxer 50letý muž z Karlových Varů ve směru z Chomutova na Most. Pravděpodobně za jízdy usnul, vjel mimo komunikaci a narazil do svodidel, sloupu trolejbusového vedení a lampy veřejného osvětlení. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, přístroj naměřil 1,01 a 0,99 promile. Řidič utrpěl lehká zranění, celková škoda dosáhla na částku 293 tisíc korun. Nehodu nadále vyšetřují chomutovští policisté.  
 
Dopadený zloděj
Jirkovští policisté pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který na konci července sebral za domem v ulici Palackého dívce štěně. Psa v hodnotě 4 tisíce korun jí vytrhl z náruče a z místa utekl. Za uvedenou krádež bude po zásluze potrestán 20letý muž z okresního města. Skutek nadále vyšetřují jirkovští policisté.
 
Odnesl cizí věci
Na policejní oddělení v Klášterci nad Ohří se obrátila žena z Perštejna a oznámila, že jí bývalý přítel odnesl z bytu ve městě věci, které byly jejím majetkem. Osobní věci a elektroniku ohodnotila na 16 tisíc korun. 23letý muž je podezřelý krádeže.
 
Hořel dům
Hasiči a policisté zasahovali v obci Hora sv. Šebestiána, kde došlo z neděle na pondělí k požáru rodinného domu. Na místě zjistili, že kdosi odhodil do plastové popelnice v blízkosti domu nezjištěný předmět, došlo ke vznícení a následnému rozšíření požáru až na střechu domu. Zraněn nebyl nikdo, škoda byla odhadnuta na 3 miliony korun. Kriminalisté skutek vyšetřují jako poškození cizí věci, okolnosti požáru jsou předmětem dalšího vyšetřování.
 
13. srpna 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem