Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do chaty bez povolení

CHOMUTOV - Na místě zadržela muže policejní hlídka, Pozitivní test...... 

Do chaty bez povolení

Z porušování domovní svobody se bude zodpovídat 46letý muž z Jirkova.  Nejméně od pondělí do středy tohoto týdne totiž neoprávněné pobýval v rekreační chatě v Bezručově ulici. Překonal oplocení pozemku zahradní osady a chatce setrvával bez souhlasu majitele. Na místě byl následně zadržen hlídkou policie.

Pozitivní test

Policisté z Klášterce nad Ohří kontrolovali ve středu v nočních hodinách projíždějící vozidlo v ulici Osvobozená. Řidič, 24letý místní obyvatel se podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných látek. Test byl pozitivní na látku canabis. Muže převezli na odběr krve, o dalším postupu bude rozhodnuto na základě výsledku tohoto rozboru.

Auto, dveře i popelnici

Jednání 30letého muže z okresního města vyšetřují policisté. Ve středu v nočních hodinách nejdříve v Revoluční ulici poškodil kopáním zaparkované osobní vozidlo. Následně pak vykopl i dveře vedoucí do domu v ulici a rozbitými dveřmi tam na chodbu hodil plastovou popelnici, která se poškodila.  Celková škoda byla odhadnuta na 250 tisíc korun. Muž byl zadržen, uvedené jednání policisté vyšetřují jako výtržnictví a poškození cizí věci.     

Oheň poškodil kůlnu i garáž

Hlídka kadaňských policistů vyjížděla včera v dopoledních hodinách do ulice Jana Švermy. Na zahradě domu došlo k požáru, který pravděpodobně vznikl od popele z kamen, který muž vysypal na kompost. Horký popel nejdříve způsobil požár dřevěné kůlny a pak došlo k poškození i garáže sousedního domu. Celková škoda byla vyčíslena na 500 tisíc korun.

Upozornění

V době od 5. března 2018 do 11. března 2018 nebudu přítomna na pracovišti. S dotazy k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na paní Irenu Pilařovou – OTP Louny tlf. 974 437 207 mbl. 724 155 239

2.března  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem