Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do chaty i na zahradu

CHOMUTOV - Jednou kradl sám, podruhé měl společnost, O zisk se podělili, Čtyři na jednoho..... 

Do chaty i na zahradu
Kriminalisté v Kadani obvinili z krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci 25letého muže z Vejprt. Před časem vnikl do přístavku u rekreační chalupy v Jiráskově ulici ve Vejprtech. Z místa odnesl různé elektrické nářadí, prázdný trezorek, stojan na pneumatiky a bez povšimnutí nenechal na místě ani malý motocykl Jawa 21. Do samotné chalupy se mu nepodařilo vniknout. Majiteli vznikla škoda za 7 tisíc korun. Kromě toho policisté zjistili, že v měsíci březnu letošního roku vnikl s dvěma muži ve věku 25 a 22 let z Vejprt do zahradní kolonie v ulici Zátiší. Na jedné zahrádce sebrali opět další elektrické nářadí, ze zahrádky druhé neodcizili nic. V tomto případě se celková škoda vyšplhala na téměř 21 tisíc korun. Vyšetřování nadále pokračuje.

O zisk se podělili
Šestice mladíků od dvanácti do sedmnácti let z Chomutova a Jirkova vnikla na konci března do objektu marketu v Jirkově. Z nákladové rampy sebrali osmnáct kusů plastových přepravek s lahvemi. Lahve u plotu vysypali a přepravky následně odevzdali v dalším marketu. O získané peníze se podělili. Zástupce poškozené společnosti vyčíslil škodu na necelé dva tisíce korun. Krádež vyšetřují jirkovští policisté.

Čtyři na jednoho
Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání čtveřice mužů ve věku 2x16,18 a 27 let. Minulý týden v Městském parku ČSLA napadli a okradli poškozeného. Napadený dostal několik ran pěstí a přišel o peněženku s hotovostí, a pouzdro s nožem. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře, skutek policisté vyšetřují jako loupež.

Napadal rodiče
Hlídka policisté z Klášterce nad Ohří zasahovala v bytě v ulici 17. Listopadu. 20letý mladík zde slovně a následně i fyzicky napadal své rodiče. K jejich zranění naštěstí nedošlo. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, mladík nadýchal 1,81 promile alkoholu. Byl zadržen a převezen na místní oddělení policie. Po nezbytných úkonech byl propuštěn na svobodu, bude se zodpovídat z přestupku proti občanskému soužití.

Peníze a oblečení
Vniknutí do prodejny ve městě vyšetřují policisté v Jirkově. Kdosi vnikl do prodejny oděvů a na místě sebral elektronickou pokladnu s hotovostí a tři kusy oblečení. Pachatel svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 10 200 korun.


25. května 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem