Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Do cizí garáže zavítal milovník rybaření a sportu

KLADENSKO – Majiteli způsobil škodu poměrně vysokou. 

Policisté přijali oznámení o vloupání se do garáže, z níž zloděj odcizil rybářské vybavení a tenisové a badmintonové rakety v celkové hodnotě okolo 250 tisíc korun.

Podle dosavadního šetření se dosud nezjištěný pachatel vloupal do garáže v ulici Pod Strání v Kladně, a to v době od 18 hodin 24. dubna do ranní osmé hodiny 25. dubna. Z vnitřního prostoru následně odcizil 16 rybářských prutů, 4 skládací rybářské židle, 3 rakety na badminton a 2 rakety na tenis.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a porušování domovní svobody, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

V této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při dopadení zloděje. Pokud jste si někoho ve výše uvedenou dobu v ulici Pod Strání všimli někoho podezřelého a máte k osobě či osobám jakékoliv poznatky, kontaktujte nás na telefonním čísle 974 873 500 nebo 601 570 326. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

Děkujeme předem.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
28. dubna 2022

vytisknout  e-mailem