Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Do Jablonce přijede Vsetín

Jablonec n/N - Na hokejové utkání HC Vlci Jablonec n/N s HC Vsetín dohlédnou policisté. 

V rámci utkání play-off se ve čtvrtek, 13. dubna 2017, na zimním stadionu v Jablonci nad Nisou, odehraje zápas mezi domácími - HC Vlci Jablonec nad Nisou a hokejisty ze Vsetína.

Podpořit hráče hostujícího týmu se chystá i několik stovek Vsetíňanů, kteří do Jablonce nad Nisou přijedou již v odpoledních hodinách, a to jak autobusy, tak i vlaky nebo osobními vozy. V souvislosti s množstvím fanoušků, a to nejen hostujícího týmu, ale domácích, kteří se na utkání, na stadion s kapacitou 1 200 míst,  přijdou podívat, mohou vzniknout i možné komplikace nejen v dopravě, ale i ve veřejném pořádku.

Z tohoto důvodu připravila policie bezpečnostní opatření. Zapojeny do něho budou pořádkové síly v rámci policie Libereckého kraje, dopravní policisté, kriminalisté, psovodi i členové antikonfliktního týmu. Při dohledu nad veřejným pořádkem vypomohou také dvě desítky strážníiků Městské policie v Jablonci nad Nisou a přímo na zimním stadionu i na čtyři desítky členů pořadatelské služby.

S ohledem na umístění zimního stadionu a absenci většího počtu parkovacích míst může dojít ke komplikacím v dopravě. Policisté jsou připraveni tyto kolizní situace řešit, přičemž není vyloučeno, že budou muset přistoupit i k momentálnímu omezení v dopravě či chvilkovému zastavení provozu, bude-li to situace vyžadovat.

Současně žádáme motoristy, aby se, pokud je to jen trochu možné, vyhnuli ulici Pražské, Tyršovým sadům a okolí zimního stadionu.

Novinkou pro návštěvníky utkání bude již samotný vstup na stadion. Z důvodu bezpečnostních prohlídek a rychlého "odbavení" jednotlivých návštěvníků bude připraven zvlášťní vstup pro domácí fanoušky, fanoušky hostujícího celku i VIP. Z tohoto důvodu bude stadion otevřen již od 16.30 hodin.

11. dubna 2017
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem