Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Do jedné provozovny se vloupal 4 krát

KARLOVARSKO – Na místě zadržen hlídkou policie. 

Karlovarští kriminalisté sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci 33letému muži z Karlových Varů. Ten se tohoto jednání měl dopustit celkem ve čtyřech případech a to v době od 4. 2. do 13. 2. 2014.
 
V noci ze dne 4. na 5. 2. 2014 měl společně s 32letým mužem v Karlových Varech v Drahovicích, po rozbití skleněné výplně okna vniknout do obchodu, kde měli z prodejny odcizit platební terminál, monitor k pokladně a finanční hotovost kolem 200 korun. Na poškození a odcizení tak měli způsobit škodu majiteli přesahující 7 tisíc korun.
 
V nočních hodinách následujícího dne měl 33letý podezřelý muž opět ve stejné prodejně rozbít okno na toaletě a vniknout do prostor obchodu, kde měl ze skladu odcizit benzinovou motorovou pilu, elektrické nářadí a dvd přehrávač. Společnosti tak měl způsobit škodu přesahující 18 tisíc korun.
 
Do stejné provozovny se měl vloupat i dne 10. 2. 2014 v brzkých ranních hodinách, kdy měl odcizit mikrovlnou troubu a rychlovarnou konvici. Škoda byla předběžně odhadnuta kolem 3 tisíc korun.
 
Naposledy se měl do prodejny vloupat po rozbití okna dne 13. 2. 2014 krátce po půlnoci. Poté co vniknul do prostor prodejny, byl vyrušen hlídkou policie a následně zadržen. Poškozením okna způsobil společnosti škodu necelých 1 tisíc korun.
 
Svým jednáním způsobil společnosti celkovou škodu předběžně odhadnutou na částku kolem 30 tisíc korun, za které mu v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Zuzana Týřová
14. 2. 2014

vytisknout  e-mailem