Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do restauarace se vloupal dvakrát

LOUNY - Z automatu zmizela pokladnička; Kradl v rekonstruovaném domě 

Do restauarace se vloupal dvakrát

Policie již zná pachatele, který se opakovaně vloupal do jedné restaurace v Žatci. Je jím 31letý muž z Lounska. K prvnímu vloupání se mladý aktér odhodlal již z 19. na 20. června, kdy odcizil kartóny cigaret různých značek a také doutníky. V tomto případě způsobil škodu za 16 232 Kč. Další vloupačku do té samé restaurace si naplánoval na 13. července. Tentokrát mu však jeho úmysl překazila hlídka Městské policie Žatec, která jej v nočních hodinách, při vloupání, na místě zadržela. Zde stačil poberta napáchat škodu za 500 Kč rozbitím okna. Odcizit věci již nestihl. Policisté mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže a ze spáchání pokusu trestného činu krádeže. Po výsleších, kde se k uvedeným činům doznal, jej policisté propustili ze zadržení.  

Z automatu zmizela pokladnička

V minulých dnech se dosud neznámý poberta zaměřil v Postoloprtech na veřejný telefonní autaomat. Nezjištěným předmětem u něj vypáčil dolní box a následně odcizil pokladničku s finanční částkou. Způsobená škoda byla odhadnuta na 15 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Kradl v rekonstruovaném domě

Z neděle na pondělí překonal dosud neznámý pachatel oplocení pozemku jednoho rodinného domu v rekonstrukci v Bítozevsi a nejprve vnikl do hospodářské budovy. Tam jej nic nezaujalo, proto se vloupal přímo do rodinného domu. Odcizil křovinořez, úhlovou brusku, elektrický kabel a malou dětskou motorku. Způsobená škoda se vyšplhala na 11 700 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže. 

 

vytisknout  e-mailem