Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Do restaurace přišel nezvaný host

LIBERECKO - V úterý během brzkých ranních hodin navštívil restauraci v Bílém Kostele nad Nisou neznámý pachatel, který odcizil věci, maso a zboží v hodnotě za téměř 50 tisíc korun. 

Chrastavští policisté pátrají po neznámém pachateli, který v úterý 7. července 2015 během brzkých ranních hodin v době od 01,00 hod. do 08,30 hod. navštívil restauraci v Bílém Kostele nad Nisou na Liberecku. Ze skladů restaurace si následně odnesl elektrickou pilu Stihl, autonabíječku, elektrocentrálu, tři horská kola, ale také 40 kg různého masa a další zboží. Z volně přístupného pozemku za restaurací dále odcizil skútru zn. Popcorn, modré barvy. To ještě nebylo vše. Zřejmě se nezvanému hostovi restaurace zdálo, že ukradených věcí má stále málo, proto odcizil z neuzamčeného vozidla Ford Courier zaparkovaného na parkovišti u restaurace autorádio zn. Sony. Svoji nečekanou návštěvou pachatel způsobil majitelům věcí škodu za téměř 50 tisíc korun.

Policisté již v dané věci zahájili šetření k přečinům krádeže a porušování domovní svobody, za které hrozí pachateli v případě dopadení až tříletý trest odnětí svobody.
 

9.7.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem