Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Do restaurace šel pro peníze

ÚO Bruntál - při preventivní akci policisté kontrolovali hledaného muže a nalezli jedno kolo ...  

Do restaurace šel pro peníze
Od 22. do 23.8.2011 dosud neznámý pachatel vnikl násilně v Roudně do restauračního zařízení. Z nezajištěné skříňky odcizil finanční hotovost v kovových mincích ve výši 10 tisíc Kč. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 13 tisíc Kč.
 
Preventivně bezpečnostní akce
V Krnově v průběhu odpoledních hodin dne 23.8.2011 proběhla preventivně bezpečnostní akce zaměřená na kontrolu jízdních kol, jejich povinné výbavy, ale i zda se nejedná o kola kradená. Policisté prověřili různé lokality v rámci města, cyklostezky a zaměřili se i na stanoviště jízdních kol u koupaliště a velkých obchodních domů. Zkontrolovali desítku jízdních kol a nalezli jeden bicykl. Při akci policisté kontrolovali 26letého muže a zjistili, že měl již od března 2011 nastoupit do výkonu trestu, což neučinil. Ještě ten den mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a následně byl muž eskortován do věznice.
 
S náklaďákem předjížděl traktor a narazil do dacie
Ve 13,25 hodin mezi obcí Nové Heřmínovy a Zátor došlo ke střetu dvou vozidel. 36letý řidič nákladního vozidla Daf předjížděl před ním jedoucí traktor s vlekem a ohrozil protijedoucí osobní vozidlo Dacia se 40letým řidičem. I přes prudké brzdění došlo ke střetu. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda činí na osobním automobilu 110 tisíc, na nákladním nevznikla. Požití alkoholu u řidičů bylo vyloučeno dechovou zkouškou. 
 
                                                                                                 
komisař por. Bc. Tušková P.
pisbr♦mvcr.cz
24.8.2011

vytisknout  e-mailem