Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do vězení se mu nechtělo

TEPLICE - Muž se vyhýbal trestu; Lup odvezl na vozíku... 

Do vězení se mu nechtělo
     Sdělení podezření z přečinu maření úředního rozhodnutí a vykázání si „vysloužil“ 32letý muž, který se vyhýbal výkonu trestu odnětí svobody, ke kterému byl odsouzen. Přestože si výzvu k nástupu trestu převzal, do věznice nenastoupil. Po odsouzeném bylo vyhlášeno celostátní pátrání a dnes v noci ho policisté zatkli v Krupce. Poté, co mu sdělili podezření ze shora uvedeného přečinu, eskortovali jej do vězení. Soudce může původní trest odnětí svobody „prodloužit“ až o tři roky.
 
Lup odvezl na vozíku
     Vloupání do prostor sběrného dvoru v Bystřanech vyšetřují prosetičtí policisté. Neznámý pachatel po překonání oplození vnikl na pozemek a následně se vloupal do uzamčené maringotky. Z té odcizil dvoukolový vozík, plynová kamna a propan - butanovou láhev. Celková škoda byla vyčíslena na 5 tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení za spáchání přečinu krádeže maximálně dvouleté vězení.
 
Přišel o peněženku
     O devět tisíc korun přišel muž, který navštívil jednu z teplických restaurací. Nechal totiž peněženku v kapse kabátu, který si odložil na věšák, čehož využil neznámý lapka, který mu ji odcizil. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.
 
 
Teplice, 14. 12. 2011, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem