Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do výlohy mrštila kámen

CHOMUTOVSKO - Podle testu byla žena pod vlivem drog; Na děti dluží přes 80 tisíc; Neviděli jste odcizený karavan? 

V policejní cele skončila 30letá žena z Chomutova, která minulý týden rozbila výlohu jedné z prodejen v otvické obchodní zóně. Podle policistů dotyčná v odpoledních hodinách přišla k obchodu a do skleněné výplně výlohy hodila kámen. Způsobila tak škodu, která podle předběžného odhadu přesahuje 10 tisíc korun. Žena byla na místě zadržena přivolanými policisty, kteří s ní také provedli orientační test na drogy. Ten byl pozitivní na amfetamin/metamfetamin i na opiáty.

Žena je podezřelá ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a soud ji může potrestat odnětím svobody až na jeden rok.

Na děti dluží přes 80 tisíc

Z trestného činu zanedbání povinné výživy je obviněný 37letý Chomutovan, který podle zjištěných informací nejméně po dobu dvou let neplní vyživovací povinnost na své dvě děti školního věku. Výživné má hradit na základě rozsudku Okresního soudu v Chomutově a jeho neplacením mu vznikl dluh ve výši přesahující 80 tisíc korun. Podle zákona mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Neviděli jste odcizený karavan?

Policisté pátrají po pachateli, který pravděpodobně v průběhu noci z neděle 23.10. na pondělí 24.10. odcizil z neoploceného pozemku v ulici Karlovarská v Klášterci nad Ohří  odstavený karavan. Jedná se o karavan zn. Dethleffs, typ EF2, bílé barvy, kompletně interiérově vybavený, který měl poškozené pravé přední poziční světlo. (viz fotografie odcizeného karavanu pod tiskovou zprávou) Krádeží karavanu byla způsobena škoda předběžně vyčíslená na 150 tisíc korun.

Policisté žádají občany, kteří by měli jakékoli poznatky k popsané krádeži, případně k výskytu odcizeného karavanu, aby je sdělili na Obvodní oddělení Policie ČR v Klášterci nad Ohří, ul. Polní 685, tel.: 974 434 600 nebo využili bezplatnou telefonní linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

por. Mgr. Miroslava Glogovská
tisková mluvčí
Chomutov 2. listopadu 2022

Odkazy do noveho okna

odcizený karavan

odcizený karavan 

Detailní náhled

odcizený karavan

odcizený karavan 

Detailní náhled

odcizený karavan

odcizený karavan 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem