Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Domažličtí dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod

DOMAŽLICKO - Získané informace by pomohly objasnit průběh a příčiny dopravních nehod.  

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, ke kterým došlo v průběhu srpna na silnicích Domažlicka. Svým svědectvím by pomohli objasnit průběh nehod i totožnost neznámých řidičů. 
     Jedna z těchto dopravních nehod se stala dne 12. září 2013 v 10:20 hodin na silnici mezi obcemi Vidice a Horšovský Týn. Řidič osobního motorového vozidla tovární značky Renault Megane jedoucí na rovném úseku silnice ve směru od obce Vidice na Horšovský Týn vjel na pravou krajnici a vpravo mimo komunikaci, kde havaroval. Podle jeho vyjádření se vyhýbal protijedoucímu neznámému osobnímu vozidlu bílé barvy, které jelo částečně v protisměru, a proto vyjel mimo komunikace a havaroval. Ke střetu vozidel nedošlo. Hledáme svědky nebo řidiče neznámého bílého vozidla, aby poskytli dopravním policistům informace, které by pomohly objasnit tuto dopravní nehodu.
     K další dopravní nehodě došlo dne 19. září 2013 v době od 10:00 hodin do 11:00 hodin v obci Domažlice na místní komunikaci v ulici Havlíčkova před domem č. p. 27. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil přední část zde zaparkovaného vozidla tovární značky Citroen. Na místě dopravní nehody neznámý řidič nezastavil, neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel.
     Dne 20. září 2013 v 15:00 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici před obcí Ždánov. Neznámý řidič jedoucí s nezjištěným osobním vozidlem červené barvy ve směru jízdy na obec Ždánov měl ohrozit a omezit řidičku osobního vozidla značky Peugeot, kterou předjel a zařadil se před ní. Vozidlo Peugeot bylo tímto manévrem vytlačeno do pravého silničního příkopu, kde potom řidička havarovala.
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
1. října 2013
 

vytisknout  e-mailem