Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Domažličtí policisté pátrají po jednašedesátiletém muži

BĚLÁ NAD RADBUZOU - Pohřešovaný muž byl naposledy viděn před dvěma týdny. 

     Dne 28. března 2017 bylo vyhlášeno celostátní pátraní po jednašedesátiletém muži z obce Bělá nad Radbuzou. 
Policisté včera přijali oznámení, že jednašedesátiletý muž byl naposledy viděn zhruba před čtrnácti dny. Po pohřešovaném byly provedeny prověrky v obci Bělá nad Radbuzou a jejího okolí s výsledkem negativním, byla prověřena lékařská zařízení. Do dnešní pátrací akce bylo zapojeno několik desítek policistů, nasazena byla i letecká služba Policie České republiky, vrtulník s termovizí. 

     Pohřešovaný muž je drobné a hubené až vychrtlé postavy, výšky 155 až 160 centimetrů. Má dlouhé, světle hnědé vlasy, prošedivělé a neudržované.  Má také neudržovaný chrup. V době, kdy byl spatřen naposledy, na sobě měl vatovaný pracovní kabát zelené barvy, zelené pracovní kalhoty a na hlavě klobouček šedozelené barvy. Jedná se o muže bez domova a holdujícího alkoholu.


Informace o pohřešovaném naleznete na tomto odkazu: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=9380328170301 (pokud je odkaz neaktivní, osoba byla vypátrána).

     Pokud pohřešovaného muže na fotografii poznáte či víte, kde by se pohřešovaný muž mohl nacházet, kontaktujte, prosím, domažlické policisty. Ti přijmou jakékoliv informace o pohřešovaném muži vedoucí k jeho nalezení na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158. 

por. Mgr. Dagmar Brožová
28. března 2017

vytisknout  e-mailem