Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dopaden za jediný den

TEPLICE - Policisté zloděje bleskově vypátrali; S žiletkami neutekl... 

Dopaden za jediný den
     Sdělení podezření z přečinu krádeže ve stadiu podvodu sdělili policisté 37letému muži, který se v pondělí večer pokusil v katastru obce Lelov vloupat do rekreační chatky. Zloděj si prostříhal díru v plotě, vnikl na pozemek a pokusil se vypáčit dveře jak do chatky, tak do přilehlé kůlny. Dovnitř se ale nedostal, a tak alespoň odcizil měděné napínací dráty z plotu. Policisté z obvodního oddělení v Proseticích ihned po přijetí oznámení začali po pachateli pátrat a během jediného dne se jim podařilo lapku dopadnout. V minulosti trestanému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.
 
S žiletkami neutekl
     Čtyři balení žiletek odcizil v teplickém supermarketu 29letý muž, který se dal se zbožím na útěk, aniž by za něj zaplatil. U východu ale lapku zadržel pracovník bezpečnostní agentury, který ho předal policistům. Na služebně pak předali zloději sdělení podezření z přečinu krádeže, za který se může vrátit za mříže až na tři roky.
 
Vloupání do restaurace
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Novosedlicích vloupal do restaurace. Nejdříve se neúspěšně pokusil vypáčit dveře služebního vchodu do objektu, následně dovnitř vnikl oknem a odcizil peníze, alkohol a tabákové výrobky. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na necelých 23 tisíc korun, pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu stíhání za přečin krádeže.
 
Kdo viděl nehodu?
     Žádáme občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci. K nehodě došlo 27. listopadu 2012 v 06:25 hodin v Teplicích, ul. Masarykova třída na přechodu pro chodce u bytového družstva Trnovany. Nezjištěný řidič neustanoveného motorového vozidla, který jel ve směru na Ústí nad Labem, nedal přednost přecházejícímu chodci, došlo ke střetu a následnému zranění chodce.
     Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 29. 11. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem