Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopadeni pachatelé krádeže nafty

ÚNĚŠOVSKO – Z nádrží odcizili naftu, kterou si uschovali v nedalekém lesíku. Když se pro ní vrátili, zadrželi je policisté. 

Policisté z obvodního oddělení Úněšov přijali v ranních hodinách 24. března 2022 oznámení o krádeži nafty z vozidel, ke které došlo během noci z 23. na 24. března letošního roku nedaleko obce Nevřeň. Pachatel za užití síly překonal oplocení areálu a ze tří zaparkovaných nákladních vozidel z palivových nádrží odcizil motorovou naftu.

Policisté při ohledání místa činu zjistili, že si pachatel odcizenou naftou v kanystrech ukryl v nedalekém lese. Proto policisté skrýš hlídali a ještě během dne oznámení přijeli k úkrytu pro uschované kanystry s naftou osobním vozidlem tři muži a jedna žena. Všichni byli na místě policisty zadrženi a byla zajištěna i odcizená nafta. Pachatelé odcizili celkem 460 litrů motorové nafty a způsobili škodu přes 17 tisíc korun. Po provedených úkonech policisté propustili ze zadržení šestatřicetiletou ženu a dvaačtyřicetiletého muže a dalším dvěma mužům (35 let, 20 let) policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a jsou v současné chvíli stíháni na svobodě.

por. Ing. Eva Červenková
31. března 2022

Odkazy do noveho okna

Krádež nafty

Krádež nafty 

Detailní náhled

Krádež nafty

Krádež nafty 

Detailní náhled

Krádež nafty

Krádež nafty 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem