Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dopadeni s kořistí

LITOMĚŘICE – Do sběrny nedojeli; Pro králíky riskoval vězení; Nevyžádaná sklizeň 

Dva mladíky ve věku 25 a 24 let i s jejich kořistí zadrželi policisté v obci Polepy. V nočních hodinách na úterý odcizili litinové rošty ke kanálům, které chtěli zpeněžit ve sběrně druhotných surovin. Škoda je vyčíslena na více jak 7 tisíc korun. Policejní inspektor jim ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže ve spolupachatelství.
 

Pro králíky riskoval vězení
Na soukromý pozemek u Roudnice nad Labem vnikl neznámý pachatel. V chatové oblasti Krásné hory odnesl v průběhu minulého týdne z dřevěné králíkárny 2 kusy králíků v hodnotě 600 korun. Pro trestný čin porušování domovní svobody ho může postihnout až dvouleté vězení.
 

Nevyžádaná sklizeň
Překvapení čekalo o víkendu na majitele polností u Terezína. Bez jeho svolení mu neznámý pachatel sklidil z pole brambory. Vykopal a odvezl 800 kg brambor v hodnotě 6400 korun. Případem krádeže se zabývají terezínští policisté.
 

Igelit nestačí
Do domu v rekonstrukci u Roudnice nad Labem vnikl o víkendu nedostatečně zajištěným oknem neznámý pachatel. Majitel domu zajistil sklepní okno pouze PVC fólií. Toho využil neznámý lapka, který odstranil fólii a z domu vynosil a odvezl litinové radiátory. Majitel domu předběžně vyčíslil škodu na 10 tisíc korun, případ je vyšetřován jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.
 

13. 9. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem