Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopadení tří zlodějů

PŘÍBRAMSKO - Dne 2. ledna se policistům podařilo v Příbrami zadržet tři pachatele.  

Šlo o 26letého muže, kterého kriminalisté namátkově kontrolovali na ulici a všimli si, že má něco schovaného pod bundou. Nalezli u něj potraviny (kávu, čokolády) za více než tisíc korun. Následně se ukázalo, že zboží zcizil v jednom příbramském obchodě.

V sobotu krátce před třetí hodinou ranní policejní hlídka zpozorovala narušení pizzerie v Pražské ulici a následně nedaleko zadržela dva muže ve věku 26 let. Jeden z nich se měl dopustit vykradení i dalších objektů, je podezřelý celkem z devíti skutků,kdy způsobená škoda dosahuje téměř půl milionu korun.

Dne 11. prosince měl vniknout do objektu stavby v Rožmitále pod Třemšínem a odnést odtud nářadí v hodnotě 150 tisíc korun. Následovalo vloupání do tří restaurací, do prodejny potravin a mysliveckého spolku v Příbrami. Ukradl také dvě bezpečností kamery a poškodil vstupní dveře do obchodního domu. Při poslední krádeži v pizzerii spadla klec. Se svým komplicem zde vzal stravenky, peníze, telefon, kameru, cigarety a jídlo, vše v hodnotě 80 tisíc korun. Dotyčný byl převezen dne 3. ledna do vazební věznice. Nyní mu hrozí jeden rok až pět let pobytu za mřížemi.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
4. leden 2016

 

vytisknout  e-mailem