Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Doplatila na svou dobrotu

ÚSTÍ NAD LABEM - Ukázala mobil, když odpovídala kolik je hodin. 

 
Mladá slečna přišla o svůj mobilní telefon na autobusové zastávce.
Kolem desáté večer čekala na příjezd kamarádky na zastávce autobusu číslo 11 v ulici Všebořická, kde společně s ní čekala ještě starší žena, která seděla na lavičce. Po chvíli za ní tato žena přišla s otázkou, jestli neví kolik je hodin. Slečna bezmyšlenkovitě vytáhla mobilní telefon z kapsy kabátu, nahlásila ženě přesný čas a telefon si vrátila zpět do kapsy, která bohužel neměla zapínání. Za malou chvilku na zastávku přijel autobus číslo 11, uvedená žena se přiblížila k předním dveřím s tím, že nastoupí. V tom okamžiku jí poškozená stála v cestě, tak do ní zlodějka lehce šťouchla. Až později si okradená uvědomila, že právě v tomto okamžiku měnil mobil svého majitele. Na ztrátu přišla už cestou ze zastávky, když se svojí návštěvou chtěla zavolat domů. S kamarádkou se vrátila ještě na zastávku, aby se přesvědčila, že jí telefon nevypadl cestou, ale bylo to marné.
 
K popisu ženy pak uvedla, že zlodějka byla ve věku okolo 45 let, vysoká tak 165 cm, měla tmavé vlasy, byla normální postavy a česky mluvící.
 
Odcizením mobilního telefonu značky Nokia 820, bílé barvy přišla majitelka o 11 500 korun.
 
Zloděj si odnesl školní pomůcky
Včera ráno nahlásila nešťastná maminka vykradené auto. Zloděj si v tomto případě vyhlédl Seat Alhambru v ulici U Pivovarské zahrady, do kterého se vloupal zadním oknem. Majitelům vozu zmizela ze zavazadlového prostoru dětská koloběžka značky Hudora Big Wheel 205 růžovo bílé barvy, školní batoh na kolečkách značky Marlene Trolley vínové barvy, školní penál vybavený nezjištěné značky rozkládací vínové barvy a dívčí nepromokavé kalhoty značky REI černé barvy. Do dalších částí vozidla pachatel nevnikl.
 
Na poškození skleněné výplně okna vznikla škoda ve výši 12 tisíc korun a odcizené věci byly v hodnotě téměř 7 tisíc korun
 
Vykradení sklepa domu
V ulici U Stadionu v obci Povrly se během posledních deseti dnů vloupal zatím neznámý pachatel do sklepní části domu, kde odcizil čtyři zimní pneumatiky i s disky, dále čtyři pneumatiky bez disků, mafl, flexu Bleck dekr i s kufrem, aku vrtačku Devalt s kufrem, vrtačku s kufrem a aku šroubovák s kufrem.
 
Celková škoda se vyšplhala na 33 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 30.10.2013
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem