Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní akce

KLATOVSKO - Policisté se při okresní dopravně bezpečnostní akci zaměřeili na řidiče, kteří usednou za volant pod vlivem návykových látek. 

       Na teritoriu Klatovska proběhla od pátku 18. července od 21.00 hodin do soboty 19. července 2014 do 2.00 hodin okresní dopravně bezpečnostní akce. Akce byla zaměřena na řidiče, kteří před jízdou užili alkohol nebo jiné návykové látky. Do akce bylo zapojeno celkem 20 policistů, kteří zjistili 17 přestupků a uložili blokové pokuty ve výši 5 400 Kč. V rámci kontrol byli zjištěni tři řidiči pod vlivem alkoholu a jeden pod vlivem návykových látek.
    V obci Chudenice řídil v pátek 18. července ve 21.10 hodin 21letý muž z obce na Švihovsku osobní automobil. Provedený test na návykové látky byl pozitivní na amfetamin a souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve a moči. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku.
     V Měčíně byl kontrolován v sobotu 19. července v 0,20 hodin 43letý řidič z Plánicka, který jel s vozidlem zn. Peugeot 806. Dechová zkouška s výsledkem 1,51 a opakovaně 1,57 promile alkoholu. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření a byl mu zadržen řidičský průkaz. Muž je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
21. 7.2014

vytisknout  e-mailem