Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Akce s Centrem služeb pro silniční dopravu

KLADENSKO – Policisté se zaměřili na nákladní dopravu. 

Policisté z kladenského dopravního inspektorátu v průběhu dne 2. února 2021 prováděli kontrolní činnost na pozemních komunikacích na území kladenského okresu ve spolupráci s pracovníky Centra služeb pro silniční dopravu, která byla zaměřena na nákladní dopravu.

Policisté v rámci této dopravní akce zkontrolovali několik nákladních souprav. Při provádění kontrolní činnosti na silnici č. 1/7 na trase ze Slaného do Prahy nedaleko obce Netovice zastavili 5 nákladních souprav.  V jednom případě policisté omezili technickou způsobilost na 30 dní, a to u návěsu vozidla. V druhém případě policisté zakázali řidiči další užívání vozidla, neboť byla zjištěna technická závada v na brzdovém systému. Tento řidič se dále dopustil přestupku v dopravě tím, že policejním šetřením bylo zjištěno nedodržení sociálních předpisů. Dále u jednoho z těchto nákladních vozidel byla provedena kontrola dodržování předpisů ADR, při které nebyly zjištěny žádné nedostatky.

Kladenští policisté budou v těchto dopravních akcích ve spolupráci s Centrem služeb pro silniční dopravu nadále pokračovat i v následujících týdnech.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
5. února 2021

Odkazy do noveho okna

Kontrolované vozidlo

Kontrolované vozidlo 

Detailní náhled

Kontrolované vozidlo

Kontrolované vozidlo 

Detailní náhled

Kontrolované vozidlo

Kontrolované vozidlo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem