Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní akce s organihací TISPOL

KLADENSKO - Policisté prováděli koontrolní činnost po celém území okresu Kladno. 

Kladenští policisté se zapojili do celorepublikové akce s organizcí TISPOL, která probíhá v týdnu od 2. června 2014 až do konce víkendových dnů tohoto týdně. Celá bezpečnostně dopravní akce je zaměřena především na alkohol a drogy při jízdě za volantem a na dodržování bezpečnostních předpisů v silničním provozu.
 
První kontrolní den v rámci dopravní akce s organizací TISPOL byl v kladenském okrese uskutečněn ve středu   4. června 2014 v různých časových rozmezích. V průběhu dne zkontrolovali sto padesát dva vozidel a bylo zjištěno čtyřicet šest přestupků, z toho bylo čtyřicet pět vyřešeno blokovou pokutou a celkem bylo vybráno 12 600,-Kč. Jeden přestupek byl oznámen správním orgánům. Řidiči se dopouštěli nejčastěji těchto přestupků za nedodržování rychlosti, a to v pěti případech, dále třináctkrát byla udělena pokuta za špatný technický stav vozidla, v osmi případech řidiči nepoužili bezpečnostní pásy a řidiči neměli řidičské oprávnění.
 
Policisté kontrolní činnost prováděli na pozemních komunikacích po celém území okresu Kladno, a to převážně na pevných stanovištích, ale i na odlehlých místech mimo obce a města.
 
O kompletních výsledcích této dopravně bezpečnostní akce s organizací TISPOL budeme informovat v příštím týdnu.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
6. června 2014
 
 
 

vytisknout  e-mailem