Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní havárie pod vlivem alkoholu

Při dopravní havárii žena poškodila elektrický rozvadeč. 

    V podvečerních hodinách dne 7. února 2012 bylo na linku 158 oznámeno, že ve Slaném v Arbesově ulici nabouralo vozidlo do zdi domu. Na místo se ihned dostavili policisté z OOP Slaný. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o osobní vozidlo Fiat Stilo a jako řidička byla ustanovena 39 letá žena ze Slaného. Podezřelá řidička se svým vozidlem havarovala a došlo tak k nárazu do zdi domu a současně k poškození elektrického rozvaděče. Při příjezdu k dopravní havárii, policisté ihned zaznamenali na první  pohled známky opilosti u podezřelé řidičky. Podezřelá byla vyzvána k dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem, při kterém byla naměřena hodnota 2,85 promile alkoholu v dechu. Na základě těchto poznatků byla řidička vyzvána k dalšímu lékařskému vyšetření ve slánské nemocnici, kterému se dobrovolně podrobila. Policisté následně podezřelé ženě zadrželi řidičský průkaz. Dopravní havárie je nyní v šetření a řidička posilněna před jízdou alkoholem je v současné době podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

8. února 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

 

Další případy z Kladenska

Relace k dopravní nehodě  

K dopravní nehodě došlo dne 2. února 2012 v 18.20 hodin na silnici č.1/7 ve směru na Louny v místě nedaleko obce Makotřasy. Řidič z dosud nezjištěného vozidla červené nebo vínové barvy při jízdě ve směru na Louny v levém jízdním pruhu přehlédl před sebou jedoucí osobní vozidlo VW, které v té době přejíždělo zlevého jízdního pruhu do pravého a přední částí narazil do levé zadní části vozidla VW a to poškodil. Po střetu nezjištěný řidič s vozidlem nezastavil a z místa dopravní nehody ujel .Při této dopravní nehodě nedošlo dle zjištěných skutečnlstí ke zranění osob. V tuto dobu,kdy k dopravní nehodě došlo projíždělo místem celé události několik vozidel. Policie žádá případné svědky o poskytnutí informací vedoucích ke zjištění vozidla, které nehodu způsobilo a z místa ujelo. V případě informací k tomuto vozidlu podejte zprávu na tel. č. 974 873 255 nebo na linku 158.   

Odcizení kanalizačních mříží - slánští policisté v současné době prošetřují případ odcizení kanalizačních mříží, ke kterému došlo v průběhu měsíce ledna letošního roku. Z tohoto trestného činu krádeže je podezřelý 21 letý mladík ze Slánska. Podezřelý odcizil během dvou lednových dnů 4 kusy železných kanalizačních mříží o rozměrech 600x600mm a 2 kusy litinových kanalizačních mříží o rozměrech 600x600mm z krajnice silniční komunikace v obci Královice. Svým jednáním způsobil 21letý pachatel škodu ve výši 6 500,-Kč.

vytisknout  e-mailem