Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní informace

PLZEŇ - Od zítřka dojde k uzavírce komunikace v prostoru mezi zastávkami "U Součků", konkrétněji mezi kruhovými objezdy ulic Na Roudné, U Velkého rybníka, Jateční. Omezení provozu se nedotkne MHD, BUS. 

Od zítřka dne 22. května dojde k uzavírce komunikace mezi zastávkami MHD "U Součků", konkrétně mezi kruhovými objezdy ulic Na Roudné, U Velkého rybníka a Jateční v Plzni. Důvodem jsou dokončovací stavební práce na výše zmiňovaném uzavřeném úseku komunikace. U železniční zastávky "Bílá Hora", kde je vybudovaná nová okružní křižovatka, nepůjde odbočit směrem na Bílou Horu, pouze směrem do ulice Na Roudné a do ulice Jateční. V opačném případě bude možné projet směrem z Bílé Hory pouze do ulice U Velkého rybníka. Uzavírka komunikace se v tomto případě netýká pro provoz vozidel MHD, BUS. Uzavírka je plánována až do září 2021.

V ulici U Velkého rybníka je omezen provoz pro nákladní vozidla, osobní vozidla projet mohou. Z tohoto důvodu je naplánovaná objízdná trasa, která povede přes Třemošnou (viz. přiložené situační plánky). 

nprap. Veronika Hokrová
21. května 2021

Odkazy do noveho okna

objízdná trasa

objízdná trasa 

Detailní náhled

objízdná trasa

objízdná trasa 

Detailní náhled

objízdná trasa

objízdná trasa 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem