Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní informace

PLZEŇ - V první polovině dubna dojde k dalšímu plánovanému výpadku světelného signalizačního zařízení na křižovatkách ulic Sukova, Schwarzova a Sukova, výjezd z Area Bory. 

Z důvodu opravy SSZ dojde dne 13. dubna 2021 v době od 8 do 11 hodin k plánovanému výpadku v Plzni na křižovatkách ulic:

Sukova x Schwarzova a Sukova x výjezd z Area Bory.

Dopravní policisté budou všechny křižovatky monitorovat po celou dobu výpadku a dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu. V případě potřeby budou připraveni na vzniklou situaci v silničním provozu adekvátně zareagovat.

Policisté žádají všechny účastníky silničního provozu, aby se chovali ohleduplně, zmiňovanými úseky projížděli/procházeli s největší opatrností a v případě regulace respektovali pokyny policistů. Děkujeme!

Nejedná se však o jediný plánovaný výpadek světelného signalizačního zařízení. Hned v první polovině dubna dojde k několika hlášeným výpadkům světel na důležitých tepnách našeho krajského města, a to z důvodu revize nebo opravy elektrozařízení (viz odkaz níže).

https://www.policie.cz/clanek/uzemni-utvary-sprava-zapadoceskeho-kraje-zpravodajstvi-dopravni-informace-vypadek-ssz.aspx

nprap. Veronika Hokrová
25. března 2021

vytisknout  e-mailem