Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní inspektorát Plzeň – venkov hledá svědky několika dopravních nehod, které se staly v uplynulých dnech

PLZEŇ – VENKOV – Viníci ujíždějí od dopravních nehod a policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost. 

     První dopravní nehoda se udála dne 5. července tohoto roku v ranních hodinách v obci Stod. Dosud neznámý řidič se svým vozidlem jel po místní komunikaci v ulici Sokolovská, kde pravděpodobně zadní částí svého vozidla poškodil oplocení místního domu. Na dřevěném oplocení vznikla hmotná škoda ve výši cca 5000 korun.

     Dne 10. července krátce před 16:00 hodinou došlo k druhé dopravní nehodě. Nezjištěný řidič se svým vozidlem v obci Chotíkov na silnici třetí třídy, číslo 18051 ve směru jízdy na obec Plzeň dostal při projíždění levotočivé zatáčky pravděpodobně smyk, vjel do protisměru a narazil do levé zadní části jedoucího vozidla tovární značky Dacia Duster.

     Třetí dopravní nehoda se stala dne 11. července tohoto roku v době od 5:00 – 15:00 hodin v obci Město Touškov. Neznámý řidič jel po silnici druhé třídy ve směru od obce Čeminy na obec Kozolupy, kdy při odbočování vlevo do ulice Malesická z dosud nezjištěných příčin vjel na chodník a následně narazil do zdi bytového domu, kterou tímto poškodil.  Neznámý řidič poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou věc oznámil policii.

     Žádáme všechny případné svědky, kteří by policistům mohli sdělit informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se obrátili na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov (Slovanská Alej 26, Plzeň, tel: 974 326 111) nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR či na tísňovou linku 158.

pprap. Hana Rubášová
26. července 2017

vytisknout  e-mailem