Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní kolize

Jeden řidič nedobrzdil, druhý couval a neviděl 

V úterý 30. prosince většinu kolizí způsobila pravděpodobně nepozornost řidičů. Před polednem řidič vozidla zn. Škoda Octavia nepočítal za obcí Bredůvka s namrzlou silnicí, dostal smyk a havaroval. Škoda dosáhla částky 150 tisíc korun.

Kolem poledne v Králíkách nepozorný 26letý řidič z Brna při couvání s vozidlem zn. Škoda Forman přehlédl jedoucí vozidlo zn. Fiat Doblo 58letého řidiče a došlo ke střetu. Na vozidlech vznikla škoda přes 10 tisíc.

Před třináctou hodinou mezi Helvíkovicemi a Vamberkem nedodržel bezpečnou vzdálenost za osobním vozidlem zn. Škoda Felicie 23letý řidič nákladního vozidla zn. Iveco a narazil do něj. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 25 tisíc.

Poslední  den v roce nezačal pro policisty z Chocně příliš  klidně.  V 5:34 hodin bylo na linku 158 oznámeno sražení muže vlakem.  K nešťastné  události došlo v železniční zastávce v obci  Sruby. Projíždějící rychlík již  nemohl střetu zabránit  a srazil 34letého muže, který si krátil cestu přes  koleje.  Přivolaný lékař konstatoval smrt. Policisté se případem nadále  zabývají.


pprap. Bc. Iveta Lehká

vytisknout  e-mailem