Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda bez řidičského oprávnění

BEROUNSKO – Řidiči, dodržujte dopravní předpisy, rychlá jízda bývá často nebezpečná. 

Berounští policisté z místního dopravního inspektorátu vyjížděli po třinácté hodině v neděli 30. května 2021 k  dopravní nehodě v Berouně, která byla oznámena na linku 158.

Po příjezdu policejní hlídky na místo dopravní nehody bylo zjištěno, že řidička osobního vozidla tovární značky Chrysler Grand Vovager, jedoucí po silnici III. třídy č. 1166 v Berouně v ulici Talichovo údolí ve směru od centra na obec Zdejcina, nepřizpůsobila rychlost jízdy při průjezdu ostré zatáčky a přejela do protisměru. Následně dostala smyk a mimo pozemní komunikaci se střela s kmenem listnatého stromu. Dále došlo k nárazu přední částí vozidla do betonového sloupu elektrického vedení a k vyvrácení svislé informativní dopravní značky.

V čase dopravní nehody se ve vozidle nacházela dvoučlenná posádka. Dvaadvacetiletá řidička a čtyřiatřicetiletý řidič z Plzně neutrpěli žádné zranění. Policisté řidičku vyzvali k předložení dokladů potřebných pro řízení motorových vozidel a k dechové zkoušce.  Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že podezřelá řidička není držitelem řidičského oprávnění pro žádnou ze skupin motorových vozidel a ani nikdy nebyla. Výsledek dechové zkoušky byl negativní.

Dopravní nehoda je v šetření.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
31. května 2021

vytisknout  e-mailem