Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehoda beze svědků

PLZEŇ - Pokud jste byli svědky nehody, při níž byl zraněn malý chlapec, přijďte podat své svědectví a pomozte tak policistům najít viníka. 

    Policisté Městského ředitelství policie Plzeň šetří dopravní nehodu, která se odehrála dne 1. července tohoto roku okolo 18 hodin a 15 minut na křižovatce silnic I/19 a I/20 mezi obcemi Chválenice a Losiná. 38letá řidička osobního motorového vozidla byla v okamžiku, kdy projížděla tímto dopravním uzlem, údajně ohrožena jízdou neznámého řidiče. V důsledku toho strhla řízení auta a s vozem vyjela mimo komunikaci, kde narazila do svislého dopravního značení. Během nehody utrpěl zranění desetiletý chlapec, který v ten okamžik cestoval v předmětném vozidle. Ten byl se zraněními převezen do plzeňské nemocnice. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 40 000 korun. S řidičkou byla ihned na místě provedena orientační dechová zkouška ke zjištění, zda řídila pod vlivem alkoholu či nikoli. Test byl negativní.

     Dopravní policisté žádají svědky této události, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na tísňovou linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění kolize.

por. Ing. Hana Štefflová
4. července 2017

    

vytisknout  e-mailem