Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda čtyř vozidel na silnici I/6

KARLOVARSKO – Při nehodách došlo naštěstí jen k jednomu lehkému zranění. K dopravním nehodám tří osobních a jednoho nákladního vozidla došlo včera 30. června letošního roku krátce před půl třetí odpoledne na silnici číslo I/6 na 130. kilometru v Karlových Varech. K té mělo dojít tak, že sedmadvacetiletá řidička vozidla značky Volkswagen jedoucí po silnici I/6 ve směru ze Sokolova směrem na Ostrov zřejmě nepřizpůsobila rychlost. S vozidlem měla následně dostat smyk, vyjet vpravo mimo komunikaci, kde se převrátila na bok. Řidička byla s lehkým zraněním převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Nezávisle na první nehodu, jel směrem ze Sokolova do Karlových Varů řidič s vozidlem značky Škoda, který zřejmě nepřizpůsobil rychlost, dostal smyk a s vozidlem následně narazil do svodidel jen o pár desítek metrů dále od první nehody. Tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění. K místu dopravních nehod dojížděla policejní hlídka s vozidlem Škoda v barevném provedení Poli 

K dopravním nehodám tří osobních a jednoho nákladního vozidla došlo včera 30. června letošního roku krátce před půl třetí odpoledne na silnici číslo I/6 na 130. kilometru v Karlových Varech. K té mělo dojít tak, že sedmadvacetiletá řidička vozidla značky Volkswagen jedoucí po silnici I/6 ve směru ze Sokolova směrem na Ostrov zřejmě nepřizpůsobila rychlost. S vozidlem měla následně dostat smyk, vyjet vpravo mimo komunikaci, kde se převrátila na bok. Řidička byla s lehkým zraněním převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Nezávisle na první nehodu, jel směrem ze Sokolova do Karlových Varů řidič s vozidlem značky Škoda, který zřejmě nepřizpůsobil rychlost, dostal smyk a s vozidlem následně narazil do svodidel jen o pár desítek metrů dále od první nehody. Tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

K místu dopravních nehod dojížděla policejní hlídka s vozidlem Škoda v barevném provedení Policie České republiky, která měla na vozidle zapnuté světelné výstražné znamení. Za policejním vozidlem jel ve směru od Sokolova na Ostrov šedesátiletý řidič s nákladním vozidlem Scania. Ten zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost před ním jedoucím policejním vozidlem, do kterého následně narazil. Po nárazu bylo policejní vozidlo i se dvěma policisty uvnitř odmrštěno vpravo mimo komunikaci. Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Pozemní komunikace byla dobu vyšetřování dopravních nehod a odstraňování jejich následků zcela uzavřena. Policisté na místě řídili provoz a odkláněli dopravu na objízdnou trasu.

U všech řidičů byly provedeny dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu, které vyšly s negativním výsledkem.

Celková škoda na poškozených vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku kolem  870 tisíc korun.

Policisté z dopravního inspektorátu přestupek šedesátiletého řidiče nákladního vozidla vyřešili příkazem na místě, tedy pokutou. Přesná příčina a okolnosti dopravních nehod sedmadvacetileté řidičky vozidla značky Volkswagen a jednadvacetiletého řidiče vozidla značky Škoda jsou v šetření policistů.

prap. Jan Bílek
mjr. Bc. Kateřina Pešková
1.7.2022

Odkazy do noveho okna

DN K.V. I/6

DN K.V. I/6 

Detailní náhled

DN K.V. I/6

DN K.V. I/6 

Detailní náhled

DN K.V. I/6

DN K.V. I/6 

Detailní náhled

DN K.V. I/6

DN K.V. I/6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem