Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda kamionu

SOKOLOVSKO – Několik hodin uzavřena silnice.  

Místo dopravní nehodyDne 15. 2. 2016 kolem deváté hodiny ranní došlo na silnici III/21235 v katastru obce Chlum svaté Maří k havárii jízdní soupravy, složené z tahače značky Mercedes Benz a návěsu značky Schwarzmüller, kterou řídil 35letý řidič. K havárii došlo tak, že řidič jel s jízdní soupravou po silnici III/21235  ve směru od obce Dasnice k obci Habartov, kdy měla do jeho jízdní dráhy vběhnout lesní zvěř. Proto s jízdní soupravou najel vpravo nezpevněnou krajnici a poté se převrátil na pravý bok. Souprava zůstala ležet na pravém boku a došlo k úniku pohonných hmot z nákladního automobilu. Ke zranění osob nedošlo. Policisté s řidičem provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku téměř 450 tisíc korun.

Řidič policistům při šetření dopravní nehody nepředložil doklad o pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla. Tento přestupek byl oznámen příslušnému správnímu orgánu k projednání. Za dopravní nehodu policisté řidiči uložili blokovou pokutu.

Silnice III/21235 od Dasnic po Dasnice – rozcestí z důvodu vyšetřování dopravní nehody a vyproštění jízdní soupravy, musela být uzavřena po několik hodin. Řidiči jezdili po objízdné trase.

nprap. Kateřina Krejčí
16. 2. 2016

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem