Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda kamionu na R7

Slaný - Pozemní komunikace ve směru z Prahy do Loun byla uzavřena. 

      Několik minut před 12. hodinou dnešního dne 31. července 2013 došlo k dopravní nehodě na silnici č. 1/7 ve směru od Prahy do Loun, nedaleko sjezdu na obce Slaný - Knovíz  (15km). V rámci prvotních informací řidič kamionu narazil do středových svodidel a nákladní vůz se nárazem převrátil na bok přes jízdní pruhy. Na místě dopravní nehody dochází nyní k úniku pohonných hmot. Přivolaná RZS ošetřila řidiče kamionu cizí státní příslušnosti. K žádnému jinému zranění osob nedošlo. Dopravní policisté pozemní komunikaci uzavřeli a příčina dopravní nehody je v tuto chvíli na samém začátku šetření. Zda byla příčinou dopravní nehody technická závada, nezvládnutí jízdy, nepřiměřená rychlost, zdravotní potíže nebo jiná příčina se nyní prošetřuje a nelze v současné době poskytnout bližší informaace, neboť by se jednalo o spekulaci. Předběžná informace k délce trvání uzávěry je určena na 5 až 6 hodin. Pozemní komunikace by mohla být zprovozněně a plně průjezdná kolem 18. hodiny. Policisté nyní provádí odklon dopravy po přilehlých komunikacích, aby se předešlo k tvoření kolon, neboť se jedná o plně vytíženou pozemní komunikaci z Prahy do severočeských měst. Další informace - uzávěra bude trvat minimálně do 20. hodin a o průjezdnosti silnice budeme informovat.  

Dodatek ze dne 1. srpna 2013 - příčina dopravní nehody maďarského kamionu, který převážel melouny se nadále prošetřuje a bude předána k rozhodnutí správnímu orgánu MÚ Slaný. Pozemní komunikace byla cca po 12 hodinách otevřena a plně průjezdná  krátce před půlnocí (23.45h.).

Fotografie k dopravní nehodě budou umístěny ve fotogalerii

31. července 2013

nprap. Jana Šteineroná 

Požár na Slánsku - dnešního dne po 11. hodině byl oznámen požár seníku v  obci Malíkovice na Slánsku. Při požáru seníku došlo i k vzplanutí solárních panelů, které byly umístěny na střeše tohoto seníku. Na místě operuje několik složek HZS. Požár je většího rozsahu a předběžná škoda byla vyčíslena na 20 000 000,-Kč. Policisté případ v současné době prošetřují jako podezření z trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti.  

Fotografie umístěny ve fotogalerii 

vytisknout  e-mailem