Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda, krádeže

SOKOLOV - 2 případy 

Opakovaně kradou

Kriminalisté obvinili dva muže ve věku 24 a 26 let z přečinu krádeže a poškození cizí věci spáchané formou spolupachatelství. V měsíci říjnu a listopadu 2012 se měl 24letý obviněný dopustit sám nebo s komplicem krádeže a poškození cizí na třech různých místech na Sokolovsku. Obviněný měl v Lítově vniknout do sklepních prostor domu, který je v rekonstrukci a odcizit různé kabely různých délek, plastovou izolaci, měděné vodiče, několik elektromotorů. Věci si měl vynosit ven k cestě, při svém jednání byl však vyrušen a z místa činu utekl. Majitel vyčíslil škodu ve výši 9 100 Kč. V Kynšperku nad Ohří měl obviněný vniknout na soukromý pozemek, násilím vniknout do uzamčené plechové boudy a odcizit zde nářadí a jiné věci v celkové hodnotě 19 000Kč. V obci Šabina měl muž vniknout do rozestavěného domu, ze kterého měl odcizit nářadí v celkové hodnotě necelých 60 tis. Kč.

Společně se měli oba obvinění v prosinci letošního roku dopustit dvou krádeží v obci Šabina. Muži vnikli do dvou různých rozestavěných domů, v prvním případě měli odcizit elektrické nářadí, různé drobné nářadí a materiál vyčíslen na částku přesahující 60 000 Kč. Ve druhém případě měli z domu odcizit odřezky měděných trubek, měděné kabely a různé nářadí. Včetně poškození, ke kterému došlo při vloupání je škoda vyčíslena na částku necelých 60 000 Kč.

Oba obvinění se v posledních třech letech dopustili obdobného trestného činu, za který byli odsouzení Okresním soudem v Sokolově. Nyní tak oběma hrozí až tříleté vězení.

Dopravní nehoda

V Sokolově na křižovatce ulic K. H. Borovského a Sokolovská došlo 6. prosince 2012 v 18:30 hodin ke střetu dvou osobních vozidel. Řidič vozidla Audi jel směrem k centru města a na křižovatce chtěl odbočit vlevo do ulice Sokolovská. Při odbočování nedal přednost vozidlu, které jelo po hlavní silnici a došlo k jejich střetu. vozidel. Při nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdkyně z vozidla Toyota. Provedená dechová zkouška vyšla s negativním výsledkem. Škoda na obou vozidlech je předběžně odhadnuta na částku 380 tis. Kč.
 

nprap. Mgr. Kateřina Böhmováa
7. prosince 2012
 

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem