Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda motocyklu

SOKOLOVSKO – Škoda kolem 100 000 korun.  

Dne 11. května 2015 kolem 7:45 hodin došlo na silnici II. třídy č. 210 v katastru obce Lomnice k dopravní nehodě mezi motocyklem zn. QINGQI a osobním automobilem značky Volkswagen.
 
K dopravní nehodě mělo dojít tak, že 24letý řidič motocyklu jel ve směru od Sokolova k obci Boučí a za křižovatkou na obec Lomnice zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svého motocyklu na vzdálenost, na jakou měl rozhled. Poté, co se vyhnul ležící zvěři na komunikaci a vracel se zpět do pravého jízdního pruhu, neviděl přes před sebou jedoucí nákladní vozidlo stojící vozidlo Volkswagen. Začal prudce brzdit a s motocyklem spadl na pravý bok, kdy takto dojel až k zadní části vozidla Volkswagen, do kterého narazil.
 
Policisté po příjezdu na místo dopravní nehody vyzvali oba řidiče, aby se podrobili orientační dechové zkoušce na alkohol. Ta byla u obou negativní. Při nehodě došlo ke zranění řidiče motocyklu, který byl z místa převezen na ošetření do nemocnice.
 
Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 100 000 korun. Dopravní policisté řidiči motocyklu za spáchaný přestupek uložili blokovou pokutu.
 
nprap. Kateřina Krejčí
12. 5. 2015
Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem