Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda na dálnici D7

KLADENSKO – Dálnice D7 byla plně uzavřena několik hodin ve směru do Prahy. 

Dnes 21. března 2019 byla před devátou hodinou oznámena dopravní nehoda na dálnici D7 na trase ze Slaného do Prahy v úseku nedaleko obce Brandýsek.

Při dopravní nehodě narazilo osobní vozidlo tovární značky Ford Mondeo do před ním jedoucího nákladního vozidla v levém jízdním pruhu. U dopravní nehody operovaly všechny složky IZS a na místo byl přivolán i vrtulník LZS, který poté transportoval zraněného čtyřiačtyřicetiletého řidiče z osobního vozidla do jedné z pražských nemocnic. K dalšímu zranění při dopravní nehodě  nedošlo. Policisté řidiče nákladního vozidla vyzvali k dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem a alkohol byl na místě vyloučen. U zraněného řidiče bude proveden v nemocnici odběr biologického materiálu.

Policisté dálnici D7 plně uzavřeli v obou jízdních pruzích na několik hodin a byl prováděn odklon dopravy po přilehlých komunikacích. Vlivem silného provozu ve směru do Prahy se v některých úsecích tvořily kolony. Před čtrnáctou hodinou byl provoz na dálnici plně obnoven. Nákladní vozidlo zde zůstalo označeno v odstavném pruhu. 

Co bylo příčinou dopravní nehody je nadále v šetření.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

21. března 2019

vytisknout  e-mailem