Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda na dálnici D7

KLADENSKO - Řidiči buďte obezřetní a přizpůsobte jízdu nepříznivému počasí. 

Kladenští policisté v dopoledních hodinách včerejšího dne 21. listopadu 2016 vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala na dálnici D7.

K dopravní nehodě došlo krátce před desátou hodinou na pozemní komunikaci D7 ve směru jízdy ze Slaného do Prahy. Při dopravní nehodě se střetla tři vozidla. Jednalo se o dvě osobní a jedno dodávkové vozidlo. Padesáti pětiletá řidička osobního vozidla značky Audi nedodržela dostatečně bezpečnostní vzdálenost a narazila do před ní jedoucího dodávkového vozu Ford Tranzit. Toto dodávkové vozidlo bylo vlivem nárazu odhozeno na osobní vozidlo Škoda Fabia, které jelo před ním.

Policisté provedli u všech řidičů dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem a alkohol byl na místě vyloučen.

Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění účastníků dopravní nehody ani jiných osob. Způsobená škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku 110 000,-Kč.

Policie opět upozorňuje řidiče, aby usedali za volant odpočatí a plně se za jízdy věnovali řízení. Pouze obezřetností a dodržováním předpisů silničního provozu lze snížit počet dopravních nehod na našich pozemních komunikacích. Policie dále upozorňuje řidiče, aby v době nepříznivého počasí v podzimních a zimních měsících, kdy jsou silnice kluzké, v ranních a nočních hodinách bývá snížená viditelnost vlivem mlhového oparu a dochází i k námraze na komunikaci, aby zvýšili svoji pozornost a přizpůsobili jízdu stavu a povaze vozovky a povětrnostním podmínkám.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

22. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem