Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda na Rakovnicku

RAKOVNICKO - Po střetu dvou vozidel sjel nákladní vůz do příkopu a převrátil se na střechu. 

 

Rakovničtí policisté z dopravního inspektorátu vyjížděli včerejšího dne 6. října 2016 kolem šestnácté hodiny k dopravní nehodě, která se stala v katastru obce Roztoky na Rakovnicku.

Při dopravní nehodě se na čtyřramenné křižovatce  silnice II. třídy č. 236 u obce Karlov  střetla dvě vozidla. Dvaceti dvouletý řidič nákladního vozidla značky Iveco při projíždění křižovatky vjel do jízdní dráhy projíždějícímu vozidlu značky Audi do hlavní silnici ve směru na obec Svatá – Leontýn. Po střetu sjelo nákladní vozidlo do příkopu, kde se vlivem nárazu převrátilo na střechu.

Řidič nákladního vozidla byl posádkou rychlé záchranné služby převezen do nemocnice k ošetření. Třiceti devítiletý řidič vozidla Audi neutrpěl žádné zranění. Řidiči ve vozidlech cestovali sami a nedošlo k žádnému zranění žádných jiných účastníků silničního provozu.

Na místě dopravní nehody byla policejní hlídkou provedena u obou řidičů dechová zkouška na alkohol, která byla s negativním výsledkem a alkohol byl u obou řidičů vyloučen. Vzniklá škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku necelých 300 000,-Kč.

Dopravní nehoda je nadále v šetření.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

7. října 2016

vytisknout  e-mailem