Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda s chodcem

KLADENSKO - Zraněný muž byl převezen sanitou do kladenské nemocnice. 

Policisté z dopravního inspektorátu prošetřují dopravní nehodu, která se stala dnešního rána 12. prosince 2014 po sedmé hodině v Kladně v ulici 28. října 2014.
 
Při dopravní nehodě se střetlo osobní vozidlo Škoda Felicie s šedesáti osmiletým chodcem, který se v danou dobu nepohyboval na přechodu pro chodce. Následkem střetnutí utrpěl chodec vážnější zranění, s kterým byl převezen vozidlem rychlé záchranné služby do kladenské nemocnice.
 
Příčina dopravní nehody je v tuto chvíli předmětem šetření. Alkohol u třiceti tříletého řidiče byl na místě vyloučen. U zraněného muže byl proveden odběr biologického materiálu.
 
V místě dopravní nehody se tvoří kolony, a to především v ulici 28. října ve směru z Kladna Švermov do centra Kladna.
 
Vzhledem prošetřování dopravní nehody, ke které došlo v těchto ranních hodinách na frekventovaném místě a, kde jsou pouze dva jízdní pruhy, policie upozorňuje řidiče, aby tento úsek na křižovatce ulic 28. října, Na Kopci a Průmyslová objeli po jiné pozemní komunikaci.
 
Výzva k občanům
Policie vyzývá svědky, kteří byli v danou dobu na místě dopravní nehody a spatřili její průběh, a to střet vozidla s chodcem, aby poskytli informace na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 873 255, 702 207 630 a nebo na linku 158.
Dále policie žádá svědky, kteří viděli ještě před dopravní nehodou po sedmé hodině v ulici 28. října procházejícího staršího muže, aby poskytli informace o jeho pohybu na již uvedená telefonní čísla.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
12. prosince 2014

vytisknout  e-mailem