Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda s chodkyní

KLADENSKO - Zraněná žena byla převezena do kladenské nemocnice. 

Dnešního dne 10. prosince 2015 v průběhu dvaceti minut kolem sedmé hodiny ranní se na Kladensku v obci Velká Dobrá a v jejím okolí staly tři dopravní nehody. K dopravním nehodám došlo především tím, že v době nepříznivého počasí řidiči nepřizpůsobili jízdu stavu a povaze vozovky.

Kladenští policisté prošetřují dopravní nehodu, která se stala v Berounské ulici v obci Velká Dobrá, při výjezdu  na rychlostní komunikaci  R6, kde  se střetlo osobní vozidlo značky Ford se čtyřiceti jedna letou chodkyní. Zraněná žena byla s poraněním lehčího charakteru převezena do kladenské nemocnice k ošetření. U osmnácti letého řidiče byla policejní hlídkou provedena dechová zkouška a alkohol byl na místě vyloučen. Pozemní komunikace byla průjezdná.

Příčina dopravní nehody je v tuto chvíli předmětem šetření.

V dalších dvou případech se jednalo o dopravní havárie bez zranění. První se stala na úseku silnice mezi Kladnem,  Laparkem a obcí Velká Dobrá, kdy řidička nezvládla řízení, sjela mimo komunikaci a se svým vozidlem značky Ford se převrátila. Provoz byl na pozemní komunikaci řízen policejní hlídkou kyvadlově.  V druhém případě řidič opět nepřizpůsobil jízdu stavu a povaze vozovky a sjel mimo silnici.

 

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

10. prosince 2015

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem