Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda s těžkým zraněním

České Budějovice – Řidič osobního vozidla Peugeot 406 utrpěl při dopravní nehodě těžké zranění.  

Dnes, třicet minut po jedenácté hodině dopolední, jel 21letý řidič s osobním automobilem tov.zn. Peugeot 406 po silnici I./3 ve směru od Českých Budějovic na Kaplici, kdy cca 5 km za obcí Kamenný Újezd, v místech zv. Krasejovka, na rovném přehledném úseku, za dosud nezjištěných okolností, vyjel s vozidlem do protisměru, kde se střetl s nákladním vozidlem zn. Scania. Při dopravní nehodě utrpěl řidič peugeotu těžké zranění, se kterým byl následně letecky transportován do českobudějovické nemocnice. Ke zranění řidiče nákladního vozidla nedošlo.

Přesná příčina a míra zavinění je v současné době předmětem dalšího prověřování policistů z českobudějovického dopravního inspektorátu.

Silnice byla v obou směrech uzavřena. Odklon dopravy řídí na místě policisté, kteří vytýčili objízdnou trasu přes obec Doudleby.

Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině, aby se přihlásili buď osobně na Dopravním inspektorátu policie v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba dopravních nehod či na tel.: 974 226 595 u prap. Luboše Vrbaty. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději . Za poskytnuté informace předem děkujeme.
 

nprap. Regina Tupá, piscb@mvcr.cz
9.srpna 2011

 

vytisknout  e-mailem