Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním

České Budějovice - Dnešního dne, deset minut po jedné hodině odpolední, došlo na kruhovém objezdu v Okružní ulici v Českých Budějovicích k dopravní nehodě se smrtelným zraněním.  

Dnešního dne, deset minut po jedné hodině odpolední, došlo na kruhovém objezdu v Okružní ulici v Českých Budějovicích k dopravní nehodě se smrtelným zraněním.
V této  době jel řidič z Jindřichohradecka s osobním vozidlem tov.zn. Škoda Felicia, ve směru od obce Lišov na České Budějovice. Z dosud nezjištěných příčin vjel s vozidlem na dělící ostrůvek uvedeného kruhového objezdu a přejel jeho travnatou část. Po přejetí dělícího ostrůvku kruhového objezdu došlo k bočnímu  střetu fábie s nákladním automobilem tov.zn. Avia.
V důsledku dopravní nehody utrpěl řidič fábie zranění neslučitelná se životem. Žena středního věku z Jindřichohradecka, která spolucestovala v osobním vozidle, utrpěla lehká zranění, se kterými byla následně převezena do českobudějovické nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. Alkohol byl provedenou orientační dechovou zkouškou u řidiče nákladního vozidla vyloučen. Byla nařízena zdravotní pitva. Na osobním vozidle bude provedeno zkoumání na případnou technickou závadu.
Příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího vyšetřování.

vytisknout  e-mailem