Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním

České Budějovice – Řidička osobního vozidla utrpěla při dopravní nehodě zranění neslučitelná se životem.  

Včera, krátce před jedenáctou hodinou večer, jela 30letá řidička z Českobudějovicka s osobním vozidlem tov.zn. Fiat po ulici 5.května v obci Včelná, ve směru od Českých Budějovic, přičemž za dosud nezjištěných okolností vjela do prostoru železničního přejezdu v době, kdy na světelné signalizaci svítilo světlo červené barvy. Následně došlo ke střetu s projíždějícím osobním vlakem. Po střetu bylo vozidlo Fiat odraženo na rodinný dům. Při dopravní nehodě utrpěla řidička osobního vozidla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla.
Alkohol byl provedenou dechovou zkouškou u strojvedoucího vyloučen. V době střetu se ve vlaku nacházelo 5 osob – nikdo z nich neutrpěl zranění.
Přesná příčina a míra zavinění jsou v současné době předmětem dalšího prověřování.


Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině, aby se přihlásili buď osobně na Dopravním inspektorátu policie v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba dopravních nehod či na tel. : 974 226 585 u pprap. Michala Chmela. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději . Za poskytnuté informace předem děkujeme.

nprap. Regina Tupá, piscb@mvcr.cz
16.června 2011

DN1 15.06.2011.jpgDN1 15.06.2011.jpg

vytisknout  e-mailem