Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním

České Budějovice- Sražená cyklistka svým zraněním podlehla  

Na křižovatce ulic Mánesova – Čechova v Českých Budějovicích došlo včera krátce před jednou hodinou odpolední k tragické dopravní nehodě.
V uvedené době jel 21letý muž z Českobudějovicka s osobním vozidlem tov.zn. Škoda Octavia, ve směru jízdy od ulice Novohradská k ul. Dukelská, kdy vjel následně do prostoru křižovatky s ul. Čechova na signál žlutého světla Pozor!, vozidlo nezastavil, pokračoval dále v jízdě, kdy na vyznačeném přechodu pro chodce srazil zleva jedoucí cyklistku. V důsledku střetu s vozidlem a následného pádu na vozovku utrpěla cyklistka mnohačetná těžká poranění, kterým při převozu do nemocnice podlehla.
Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky.
Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině, aby se přihlásili buď osobně na Skupině dopravních nehod územního odboru vnější služby PČR v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 či , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba Skupiny dopravních nehod či na tel. 974 226 593 u prap. Jiřího Svobody. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději . Děkujeme.

DN-Mánesova 10.12.2009- výhledová situace.jpgDN-Mánesova 10.12.2009- výhledová situace.jpg

vytisknout  e-mailem