Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním

České Budějovice – Řidič osobního vozidla Peugeot 206 utrpěl při dopravní nehodě zranění neslučitelná se životem.  

Dnes, v době kolem 11:45 hodin, jel  57letý řidič z Českobudějovicka s osobním vozidlem tov.zn. Peugeot 206, po silnici I./3 ve směru na České Budějovice,  kdy za obcí Kamenný Újezd, na rovném přehledném úseku, za dosud nezjištěných okolností, vyjel s vozidlem do protisměru, kde se střetl s vozidlem Škoda Felicia. Vozidlo Škoda Felicia bylo vlivem nárazu odmrštěno do protisměrné části vozovky, kde došlo následně ke střetu s vozidlem tov. zn.  Peugeot a Fiat. Řidič osobního vozidla Peugeot 206 utrpěl při dopravní nehodě zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Řidič (34)  a spolujezdec (47) z vozidla Fiat utrpěli těžká zranění. Další tři lehká zranění utrpěli řidič peugeotu (69) a řidič (54) a spolujezdkyně (52) ve vozidle Škoda Felicia. Všichni zranění byli převezeni vozidlem RZS do českobudějovické nemocnice k dalšímu ošetření.
Přesná příčina a míra zavinění jsou v současné době předmětem dalšího prověřování.
Silnice byla v obou směrech uzavřena, odklon dopravy řídí na místě policisté, kteří vytýčili objízdnou trasu přes Boršov nad Vltavou.
 

Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině, aby se přihlásili buď osobně na Dopravním inspektorátu policie v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba dopravních nehod. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději . Za poskytnuté informace předem děkujeme.

nprap. Regina Tupá, piscb@mvcr.cz
8.srpna 2011
 

vytisknout  e-mailem