Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dopravní nehoda se stala brzo ráno - AKTUALIZACE- VÝZVA PRO OBČANY

BŘECLAVSKO: Chodkyně byla převezena do nemocnice, její zranění jsou velmi vážná. 

Břeclav - K vážné dopravní nehodě došlo ráno dne 30. září 2010. Policisté vyjížděli na ulici Lidická, kde nedaleko bývalých kasáren na hlavním silničním tahu srazila devětadvacetiletá řidička přecházející ženu. Řidička projíždějící ve směru od Břeclavi na Hodonín ji zachytila s osobním vozidlem Opel Astra. Přecházející žena utrpěla při střetu velmi těžká zranění. Byla převezena do břeclavské nemocnice , odkud byla transportována vrtulníkem do Brna.

Dopravní policisté provedli na místě prvotní šetření a celý případ předali službě kriminální policie a vyšetřování. U řidičky bylo provedeno odborné měření na alkohol, které vykázalo negativní hodnotu. O míře zavinění rozhodnou policisté až po ukončení vyšetřování, kterému se nyní budou věnovat. Vzniklá škoda na vozidle je předběžně stanovena na dvacet tisíc korun. 

AKTUALIZACE - VÝZVA : Policisté žádají svědky, kteří událost viděli a mohli by poskytnout informace o tom, kde přesně chodkyně silnici přecházela, aby se ozvali na službu kriminální policie a vyšetřování - tel. 974 632 232. Za spolupráci Policie ČR předem děkuje.

Zapsala: por. Mgr. Kamila Haraštová - dne 1. října 2010

výzva k dopravní nehodě.wav

vytisknout  e-mailem