Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda se zraněním

KARLOVARSKO – Řidič nadýchal 0,58 promile.  

V úterý dne 3. května 2016 kolem tři čtvrtě na osm ráno řídil 48letý řidič osobní vozidlo Peugeot po silnici III/22129 a na křižovatce s nájezdem na silnici I/13 zřejmě nerespektoval svislé dopravní značení Dej přednost v jízdě, kdy při odbočení vlevo ve směru na Lesov ohrozil osobní vozidlo Renault 52leté řidičky, která jela po hlavní pozemní komunikaci ve směru od Lesova k silnici I/13. Následně došlo ke střetu vozidel Peugeot a Škoda, kdy vozidlo Renault bylo nárazem odmrštěno do protisměru, kde narazilo do protijedoucího vozidla Škoda, které řídil 42letý řidič.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění 52leté řidičky a 42 letého řidiče, kteří byli převezeni vozidlem RLP do nemocnice na vyšetření.  Policisté s řidiči provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla u 42letého řidiče a 52leté řidičky negativní. 48letý řidič vozidla Peugeot policistům při opakované dechové zkoušce nadýchal 0,58 promile. Na místě mu byla zakázána další jízda a zadržen řidičský průkaz.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 70 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

nprap. Kateřina Krejčí
4. 5. 2016

 

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem