Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehoda se zraněním

PLZEŇ - Policisté řeší dopravní nehodu v Prokopově ulici, střet osobního vozidla s chodcem. Policisté žádají řidiče, aby s místem nehody projížděli s největší opatrností - částečné omezení provozu, regulace na místě policisty. 

    Policisté řeší dopravní nehodu v Prokopově ulici, střet osobního vozidla tovární značky Škoda Citigo s chodcem.  Chodec (ročník 1964) měl s největší pravděpodobností náhle vstoupit z chodníku ( ve směru chůze od ulice Americká k ulici U Trati) do jízdní dráhy vozidlu řidiče (ročník 1972), který jel ve směru od ulice U trati směrem k Americké ulici. Při střetu došlo ke zranění chodce, jehož zranění si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení. Vzhledem ke zranění nebylo možné na místě provést dechovou zkoušku na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu u chodce. U řidiče dechová zkouška provedena s negativním výsledkem. Policisté se událostí v dopravě ještě na místě zabývají a zjišťují její veškeré okolnosti, které budou předmětem dalšího šetření. 

Dopravní policisté žádají řidiče, aby místem nehody projížděli s největší opatrností - částečné omezení provozu, regulace na místě policisty.

nprap. Veronika Hokrová
1. února 2019 

vytisknout  e-mailem