Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehodovost

Chebsko  

V pátek a o víkendu došlo na silnicích chebského regionu k 11 dopravním nehodám s celkovou hmotnou škodou ve výši 518 tisíc korun. Při dopravních nehodách utrpělo pět osob lehké zranění a jedna osoba utrpěla zranění těžká.

Dne 6. června 2010 v dopoledních hodinách řídil sedmačtyřicetiletý muž motocykl zn. Suzuki směrem od Mariánských Lázní na Karlovy Vary. Před obcí Mnichov po projetí levotočivé zatáčky nezvládl řízení motocyklu, najel na pravou krajnici a následně havaroval vpravo mimo vozovku, kde poškodil dva plastové patníky. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění motocyklisty, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni.

Dne 6.6.2010 okolo 21:50 hod. řídila jednadvacetiletá žena z Mar. Lázní, která nemá žádná řidičská oprávnění, osobní vozidlo zn. Renault Twingo na parkovišti u obchodního domu v Mar. Lázní, ulice Tepelská. Řidička chtěla s vozidlem odjet z parkoviště, ale místo zařazení rychlostního stupně zařadila zpětný chod vozidla a silně sešlápla plynový pedál. Vozidlo se prudce rozjelo, řidička nezareagovala a s vozidlem narazila do výlohy obchodního domu, kde poškodila parapet a zeď pod výlohou. Ke zranění nedošlo.

Dne 6.6.2010 řídil okolo 22:15 hod. šestačtyřicetiletý cizinec osobní vozidlo zn. BMW směrem od Chebu na Svatý Kříž. Řidič BMW začal na rovném úseku předjíždět kamion, kdy přehlédl, že v opačném směru jízdy jede osobní vozidlo zn. VW Polo, které řídila čtyřiadvacetiletá řidička. Řidič BMW se nedokázal včas zařadit před kamion a došlo k čelnímu střetu obou vozidel. Při dopravní nehodě utrpěl řidič z vozidla BMW a jeho dva spolujezdci lehké zranění, kteří byli po ošetření z nemocnice propuštěni do domácího ošetřování. Řidička z vozidla VW Polo utrpěla lehká zranění a byla hospitalizována v nemocnici. Dechová zkouška na alkohol byla u řidičů negativní.

Odkazy do noveho okna

Cheb-Sv.Kříž

Cheb-Sv.Kříž 

Detailní náhled

Cheb-Sv.Kříž

Cheb-Sv.Kříž 

Detailní náhled

Cheb-Sv.Kříž

Cheb-Sv.Kříž 

Detailní náhled

Mar. Lázně

Mar. Lázně 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem