Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehodovost

Jedno těžké zranění a tři lehké 

V úterý došlo na silnicích chebského regionu ke dvěma dopravním nehodám s celkovou škodou ve výši 315.000,- Kč. Při nehodách utrpěla jedna osoba těžké zranění a tři osoby zranění lehké.

Dne 28.7.2009 okolo 17:05 hod. řídila 60ti letá řidička osobní vozidlo zn. Fiat Uno ve směru jízdy z kempu Dřenice na Cheb. Na křižovatce řidička nedala přednost v jízdě z pravé strany jedoucímu osobnímu vozidlu zn. Mercedes jedoucí po hlavní silnici směrem na Podhrad. Při tomto došlo ke střetu vozidel. Nárazem bylo vozidlo Mercedes bočně odhozeno na protijedoucí osobní vozidlo zn. Mazda jedoucí směrem z Podhradu na sil. č. II/606. Tímto nárazem bylo vozidlo Mercedes dále odhozeno do vlevo stojících kovových svodidel. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky z osobního vozidla Mazda, k těžkému zranění spolujezdkyně z osobního vozidla Mazda a k lehkému zranění řidiče osobního vozidla Mercedes.

Druhá dopravní nehoda se stala kolem 19:30 hod., kdy řídil 55ti letý muž po požití alkoholických nápojů, pánské jízdní kolo v Aši po ulici Alešova k ulici Gogolova. Při sjíždění mírného klesání nezvládl řízení jízdního kola a narazil do levé přední strany zaparkovaného osobního vozidla zn. Škoda Octavia. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění cyklisty. U cyklisty nebylo možno provést vzhledem k jeho zdravotnímu stavu dechovou zkoušku, proto byl převezen do nemocnice k zajištění odběru krve.

nprap.Martina Hrušková
 

vytisknout  e-mailem