Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

KLATOVSKO - Tři řidiči byli pod vlivem alkoholu a řídili vozidla. 

     V sobotu 2. listopadu 2013 jel 27 letý muž z Holýšovska na Domažlicku s vozidlem zn. VW Golf ve směru od Nýrska na Železnou Rudu. Za obcí Hojsova Stráž se na přímém úseku chtěl s vozidlem otočit, ale sjel zadní částí do silničního příkopu. Dechová zkouška 1,74 a opakovaně 1,49 a 1,76 promile alkoholu. Muž přiznal, že před jízdou užil v nočních hodinách alkoholické nápoje. Škoda činí 5 000 Kč.
 
     V neděli 3. listopadu 2013 v 1.45 hodin jel v Sušici po ulici Příkopy místní 21 letý muž s vozidlem zn. VW Passat ve směru do centra. Při projíždění levotočivé zatáčky narazil vpravo do obrubníku chodníku. Na výzvu se řidič podrobil dechové zkoušce s výsledkem měření 0,99 a 0,93 promile alkoholu.
 
    V sobotu 2. listopadu ve 13.15 hodin řídil 18 letý z Přeštic vozidlo zn. Fiat Punto po komunikaci ve směru od obce Předslav na Měcholupy. Po projetí pravotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk, vjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem zn. Peugeot 306. Lehká zranění obou řidičů a dvou spolujedoucích z vozidla Peugeot. Škoda 60 000 Kč. U řidiče dechová zkouška pozitivní 0,40 promile alkoholu. 
     Řidiči se podrobili lékařským vyšetřením. Policisté mužům zadrželi řidičské průkazy.  
  
 
     
 
nprap. Ladmanová Dana
4.11.2013 

vytisknout  e-mailem