Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

Karlovy Vary 

Včera vyjeli dopravní policisté ke čtyřem dopravním nehodám. V jednom případě došlo ke srážce s chodcem, jednou se střetl řidič s lesní zvěří. Jeden řidič z místa nehody ujel.
Ve Staré Roli v Truhlářské ulici dosud nezjištěný řidič narazil do zaparkovaného vozidla. Vozidlo Renault bylo nárazem odraženo na sloup veřejného osvětlení, tím došlo k poškození krytu kapoty. Řidič, který nehodu zavinil ujel. Škoda na vozidle je 65 000Kč.
Na silnici ve směru od Karlových Varů na Kyselku, asi 2 km za Kyselkou, vběhlo řidiči osobního vozidla do jízdní dráhy divoké prase. Řidič zraněn nebyl, prase nebylo dohledáno, škoda na vozidle je 2000Kč.
V Mezirolí jela řidička osobním vozidlem Š Octavia. Na na přímém úseku jel proti ní řidič s nákladním vozidlem. Došlo k bočnímu střetu, řidič nákladního auta zachytil osobní automobil. Škoda na vozidlech je 500Kč, ke zranění osob nedošlo.
V Rybářích ve směru k Hornímu nádraží jela řidička osobního vozidla VW Golf. Přehlédla chodce, který přecházel vozovku mimo přechod pro chodce směrem k Růžovému vrchu. Chodce zachytila zpětným zrcátkem, muž upadl na zem. Utrpěl zranění s kterými byl převezen sanitním vozem do nemocnice k ošetření. Z jeho dechu byl silně cítit alkohol, ale pro zranění nebyl schopen dechové zkoušky, proto byl nařízen odběr krve. U řidičky dechová zkouška byla negativní. Chodec (1969) nedal souhlas k vyžádání lékařské zprávy na svá zranění. 
 

vytisknout  e-mailem